Mensen maken het mogelijk

Werk in de hightech luchtvaartindustrie vraagt om de juiste opleiding.

Alle medewerkers van IGB hebben een ingenieursdiploma en werkervaring in relevante branches. Maar naast een passende opleiding hechten we ook belang aan de persoonlijke interesses van onze mensen.

Matthijs van Barreveld

Matthijs combineert een grote kennis van zaken met een praktische aanpak. Hiermee weet hij effectief en efficiƫnt de goede oplossingen te vinden.

Philippe Gouverneur

Philippe weet processen goed te stroomlijnen, en verbetert en borgt daarmee de kwaliteit van routineklussen. Kort geleden heeft hij ook de uitdaging aangenomen om de duurtesten op een hogere plan te tillen. Hij is ook een vliegfanaat en actief betrokken bij de luchtvaartwereld.

Rolf Plagmeijer

Rolf verstaat de kunst om de taaiste specificaties te doorgronden. Zijn kennis van omgevingsinvloeden en brandwerendheid is een troef in menig project.

Anthony Choi

Met zijn achtergrond in de luchtvaart werkt Anthony met name aan de certificatie van inserts. Voortdurend breidt hij zijn kennis uit naar de werktuigbouwkunde en FEM-analyse.

Joanne Matulis

Administratie en communicatie. Joanne heeft een talenknobbel (ze spreekt 5 talen) en een achtergrond in de geschiedenis van de wetenschap. In haar loopbaan heeft ze op verschillende afdelingen Engineering gewerkt voor het maken van BHS documentatie en het schrijven van Quality procedures.

© 2004—2019 IGB B.V. Als bezoeker van onze site accepteert u onze voorwaarden.