Over IGB

IGB is gespecialiseerd in hoogwaardig berekeningen en eenduidige, heldere rapportage voor design kwalificatie en certificatie doeleinden.

Wij geloven in het opbouwen van sterke relaties door te streven naar het beste resultaat, bij alles wat we doen. Wij focussen ons op de kernactiviteiten, en zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze toegevoegde waarde te vergroten.

Ons team heeft brede kennis en jarenlange ervaring in diverse industrie├źn, grondige kennis van de Eindige Elementen Methode (EEM) en is bedreven in het maken van heldere rapportage. De oprichters van IGB hebben daarnaast jaren les gegeven aan studenten van de Hogeschool van Amsterdam op het gebied van toegepaste sterkteleer met EEM.

Onze diensten

Onze diensten kunnen worden omschreven als een mix van hoogwaardige kennis, hoog opgeleid en gemotiveerd personeel met een gegronde kennis van certificatie eisen, EEM, CAD, rapportage en programmeer-tools. Wij zijn in staat om deze activiteiten projectmatig in huis, of indien nodig, op locatie uit te voeren.

Waarom IGB?

Ontdek wat onze opdrachtgevers reeds hebben ervaren:

  • Wij investeren graag in klantrelaties en stellen ons proactief op
  • Kwaliteit en traceerbaarheid staat op een hoog niveau
  • Jarenlange ervaring en een breed netwerk in diverse industrie├źn
  • Korte doorlooptijd, zelfs voor omvangrijke projecten
  • Een enthousiast, en gekwalificeerd team met een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel

© 2004—2020 IGB B.V. Als bezoeker van onze site accepteert u onze voorwaarden.